Jura E8 Platina

Een Jura Topper!

Jura E8 Platina

De Jura E8 (Jura E8 Platina) is een van de topmodellen van Jura voor thuisgebruik. De Jura heeft alles wat u van een Jura koffiemachine verwacht. Cappuccino en Latte kan gemakkelijk worden gemaakt, dat doet u met 1 druk op de knop. U kunt met dit apparaat zelf bepalen hoe u de melk en koffie verdeling wilt hebben.
Ook zet u met de Jura E8 platina snel een kop koffie of espresso. Via het programma kunt u instellen hoe sterk de koffie of espresso mag zijn. Maar ook kunt u instellen hoe u de melk en het melkschuim wilt maken. De Jura E8 platina is ideaal voor thuis. Voor zakelijk gebruik kunt u kijken op deze pagina.

Jura E8 Platina

Pluspunten van de Jura E8 Platina

Met de Jura E8 zet u gemakkelijk een koffie, espresso, cappuccino of latte macchiato. Wij raden de machine ook aan voor klanten die van cappuccino’s houden. Voor ieder wat wils met deze prachtige machine. 
Het apparaat is erg gebruiksvriendelijk door het duidelijke display. Alles gaat met 1 druk op de knop, en u kunt alle koffievarianten aanpassen naar uw smaak. 

Nieuwe Jura koffiemachine kopen?

Wilt u de Jura E8 Platina kopen? Bekijk de koffiemachine hier.
Of toch liever wat anders?
Bekijk alle nieuwe Jura koffiemachines in onze webshop.

Volg ons op Facebook en Instagram

Product

De JURA E8 is vanaf de dag dat ze geïntroduceerd werd een groot succes. Dat kwam toen door de vernieuwde technieken die werden toegepast en die tot op de dag van vandaag toonaangevend zijn in volautomatisch koffieland. Inmiddels zijn we 3 jaar verder en is de JURA E8 toe aan een 2e generatie met een vernieuwde melkschuimer met microfoam technologie, word geleverd exclusief JURA Smart Connect.

Die Smart Connect is leuk om met je smartphone of tablet te kunnen programmeren en bedienen, al is het bereik beperkt want het werkt met bluetooth. En de bijbehorende JURA app J.O.E. is leuk, maar geeft JURA ook een kijkje in je keuken. Wat je drinkt, hoeveel en hoe je het onderhoud doet. Zonder Smart Connect werkt de machine net zo goed.

De platina kleur is een eigen lak van JURA. Het is een zilver metallic kleur die verder niet is afgewerkt. Uiteraard in de laatste nieuwe GII uitvoering en voorzien van P.E.P., I.P.W., Aroma+ molen en One Touch Cappuccino met een Profi cappuccinatore.
Ook verkrijgbaar in Dark Inox, Chroom, Piano White,Platina.

– Specialiteiten: espresso, koffie, cappuccino, koffie speciaal, espresso macchiato, ristretto, latte macchiato, flat white, melkschuim, heet water
– Koffiesterkte in 8 standen programmeerbaar
– Koffiesterkte ook per bereiding instelbaar
– Heetwaterfunctie met 3 programmeerbare temperatuur niveaus
– TFT-kleurendisplay
– Inhoud waterreservoir: 1,9 liter
– Capaciteit bonenreservoir: 280 gram
– Gewicht: 9,8 kg
– LxBxH: 44,4 x 28 x 34,6 cm