Jura S9

Een Jura Topper!

Jura Impressa S9

De Jura S9 (Jura Impressa S9) is een van de topmodellen van Jura. De Jura heeft alles wat u van een Jura koffiemachine verwacht. Cappuccino en Latte kan gemakkelijk worden gemaakt, doormiddel van de meegeleverde Jura auto- cappuccinatore. U kunt met dit apparaat zelf bepalen hoe u de melk en koffie verdeling wilt hebben.
Ook zet de Jura S9 de lekkerste koffie en espresso met 1 druk op de knop. Via het programma kunt u instellen hoe sterk de koffie of espresso mag zijn. Maar ook kunt u instellen hoe u de melk en het melkschuim wilt maken. De Jura impressa S9 is ideaal voor thuis en voor kantoor. Daarom vinden wij bij De Jong Koffie de Jura S9 een echte Jura topper.

Jura Impressa S9 de jura topper

Een uitstekende opvolger van de Jura S9:

Omdat deze Jura niet meer leverbaar is hebben wij gekeken voor een goede opvolger. Wij adviseren u graag, wat wordt uw volgende Jura koffiemachine?
Als u in de S-serie wilt blijven is de Jura S8 een goede keuze. U zou ook kunnen kiezen voor de ultra moderne Jura Z8 met 2 boilers. Net als de Jura S9.
De Jura Z8 is zeer vernieuwend en levert een aantal voordelen met zich mee.
12,2%* meer aroma en gelijkblijvend hoge kwaliteit van het maalgoed gedurende de gehele levensduur zijn kenmerkend voor de professionele aroma-molen.
One touch, groot display met touchscreen, divers in te stellen ect.

Nieuwe Jura koffiemachine kopen?

Helaas is de Jura S9 niet meer leverbaar. Gelukkig heeft Jura na dit topmodel niet stil gezeten. Bekijk alle nieuwe Jura koffiemachines in onze webshop.

Volg ons op Facebook en Instagram

Beschrijving Jura S8

De JURA S8 is ook in Moonlight Silver een prachtige verschijning. Alles zit erop en eraan en met de machine kunt u direct van start. Het overzichtelijke display geeft een mooie toevoeging aan het design. Maar ook de bediening is prachtig! Namelijk makkelijk en snel in gebruik. Met de Jura S8 geniet u binnen no-time van diversen koffievarianten. U zet met 1 druk op de knop een koffie of espresso. Maar ook een Cappuccino en Latte macchiato. De Moonlight Silver uitvoering is voordeliger dan de chroom uitvoering. De deksel van het bonenreservoir is een bijzondere: een handgepolijste spuitgietzink deksel. De look & feel van dit onderdeel is niet te onderschatten.

Beschrijving Jura Z8

De vernieuwde JURA Z8 is visueel aangepakt en krijgt daardoor de toevoeging GII (2e generatie). De nieuwe designstijl van de geribbelde watertank is ook hier toegepast. Dus technisch gezien geen verschil? Ja toch: de nieuwe Aroma Professional molen is nu stiller dan ooit. Een waardevolle toevoeging en conform het comfort dat bij het premium gehalte van deze machine hoort. De uitloop is nu voorzien van het JURA logo, dat zat op het eerste model erachter. Verdere specificaties zijn identiek aan de 1e generatie.