Rocket R60V

3.890,00

Rocket R60V

SKU RE601V1A1 Categorieën , Tags ,

Beschrijving

Voor als je het echt even niet meer weet: De Rocket R60V. Gescheiden RVS boilers voor koffie en heet water / stoom, pressure profiling, Rocket App, ledje in de ‘R’ en uit het lood geplaatste kranen voor extra werkruimte.

Fantastisch handgemaakte techniek. Mooi afgewerkte, handmatige, E61 groep, RVS chassis, professionele rotatiepomp en aangepaste stelpoten. Het maakt de R60V een blikvanger van jewelste, een juweel op het aanrecht. Maar je kunde wordt gevraagd: je wil een barista worden of je bent er al een. Deze machine is niet voor watjes!
Met de Rocket app voor iOS & Android ben je via WiFi verbonden met je machine. Daar kan je zaken instellen als taal, boiler temperatuur en wateraansluiting. Maar spannender is je pressure profile. Je kan in verschillende stadia van bereiding de druk die de rotatiepomp op de koffie uitoefent instellen. Hier kan je eindeloos mee pielen. Mooi handigheidje is de instelbare ‘aan’ functie zodat de machine op temperatuur is wanneer je ‘m ‘s ochtends begroet. Heb je geen smartphone (?), dan kan je alles ook instellen via de PID controlbox. Een makkelijk te koppelen unit die je aan de machine kan klikken om je instellingen te wijzigen.
Uiteraard heb je de keuze voor gebruik van de 2,5 liter interne watertank, maar via de app of controller kan je makkelijk overschakelen op de waterleiding. Dat is het raadzaam om gebruik te maken van een professioneel waterfiltersysteem. Hiermee voorkom je dat kalk je machine vervuilt.
Zelfs de lekbak is aan te sluiten op de afvoer. Handig wanneer je flusht, dan hoef je de lekbak niet zo vaak te legen. Wel eens in de week even uitnemen en afwassen. Zo hou je het ‘t langst fris.
De Rocket R60V is verkrijgbaar is hoogglans gepolijst RVS maar ook in ‘soft touch’ mat zwart. Een mooie bijpassende molen is de Rocket Fausto die ook in zowel in chroom als in zwart verkrijgbaar is.

Extra informatie

Kleur

RVS, Zwart

Merk

Rocket

Soort Machine

Halfautomaat

Doelgroep

Particulier, Zakelijk

Serie

Rocket R60V

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rocket R60V” te beoordelen