JURA Claris Smart waterfilter

14,99

Misschien ook iets voor u...

JURA Claris Smart waterfilter

Beschrijving

De Claris Smart waterfilters t.b.v. JURA volautomaten zuiveren en ontharden het water. Er blijft na zuivering een waterhardheid over van 5 tot 6 °dH (deutsche Härte). Dit is conform de norm van het waterleidingbesluit. Te zacht water bevat te weinig calcium en hierdoor kan schade ontstaan aan de machine of haar onderdelen. Ook is een bepaalde hardheid gewenst voor goede koffie en voor u als mens.

Alleen te adviseren voor machines met I.W.S.!

De machine blijft dus niet vrij van kalkaanslag. U dient het apparaat nog minstens 2 x per jaar te ontkalken. Hiervoor dient u het filter uit te schakelen in het programma van uw machine en het filter uit het apparaat te verwijderen.

Claris Smart waterfilters hebben alleen zin wanneer de gemeten waterhardheid hoger is dan 12 °dH. Is uw water zachter, dan kunt u zelf de afweging maken om deze kostbare filters te gebruiken want het voegt aan de kwaliteit van de koffie niets toe. Het ontkalken van de machine is bij een waterhardheid < 12 °dH vele malen goedkoper dan het gebruik van Claris Smart waterfilters. Kijk bij specificaties wat de prijsverschillen van ontharden precies inhouden.De JURA Claris Smart waterfilter is geschikt voor de volgende machines:
– Z8
– Z6
– J6
– S8 / S80
– E8 / E80
– E6 / E60
– D6 / D60

WAARSCHUWING: gebruik voor uw kostbare JURA volautomatische koffiemachine uitsluitend originele filters. Bij gebruik van imitatie filters vervalt de garantie, aangezien deze filters geen bewezen werking hebben en u het risico loopt dat de filterinhoud leegloopt in uw machine of het waterreservoir beschadigd raakt doordat de filters niet goed passen.

Extra informatie

Merk

Jura

Onderhoud

Filters, Ontkalken

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “JURA Claris Smart waterfilter” te beoordelen