Zakelijke koffiemachine Nivona

De zakelijke koffiemachine van Nivona, de Nivona 1040. Deze koffiemachine is zeer geschikt voor kantoren en winkels. Met een 3,5 Liter watertank en een groot bonenreservoir kunt u de hele dag door koffie blijven drinken in een team tot ongeveer 15 personen. De machine is makkelijk te bedienen, en beschikt over een touchscreen. Daarnaast heeft de 1040 van Nivona de “Mijn koffie” functie voor een persoonlijke koffie of cappuccino. Automatisch cappuccino spoelen met een melkkoeler is ook een optie en de machine kan indien gewenst de hele dag aan blijven staan.
Klik hier om de Nivona 1040 te bekijken.

Nivona 1040 zakelijke koffiemachine

ZAKELIJKE KOFFIEMACHINES

De keuze voor de ideale zakelijke koffiemachine voor uw bedrijf is afhankelijk van diverse factoren, iets wat wij bij De Jong Koffie uitstekend begrijpen. Overweegt u hoeveel personen de koffiemachine zullen gebruiken? Prefereert u opties met of zonder melk, en is er een voorkeur voor cacao? Samen verkennen we welke opties het beste voldoen aan de specifieke behoeften van uw bedrijf.
Bekijk hier de pagina voor al onze zakelijke koffiemachines.

1. Koffie voor uw bedrijf

Met zoveel verschillende soorten koffiemachines kan het lastig zijn om de juiste koffiemachine te bepalen. Laat u adviseren door een van onze specialisten.

2. Levering en installatie

De perfecte koffiemachine is gekozen. Wij zorgen voor een snelle levering en installatie.

3. Koffie drinken

De koffiemachine is geïnstalleerd en iedereen op het werk genieten van een heerlijke kop koffie! 

PROEFPLAATSING AANVRAGEN

U kunt bij De Jong Koffie een proefplaatsing aanvragen voor deze zakelijk koffiemachine.
We komen de Nivona 1040 vrijblijvend bij u installeren zodat u de machine kunt testen. Bevalt de machine goed? Dan laten we de machine staan. Voor meer informatie over een proefplaatsing kunt u contact met ons opnemen via het onderstaande contactformulier.

ADVIES NODIG?

Telefoon: 035-3031375
Email: info@dejongkoffie.nl
Weteringpad 60, 3762 EN Soest
De Jong Koffie - Leverancier van zakelijke Nivona koffiemachines gevestigd in Soest.