Jura koffiemachine tweedehands

Tweedehands of Refurbished?

Jura koffiemachine tweedehands

Jura koffiemachine tweedehands producten zijn anders te noemen dan Refurbished.
Op deze pagina leggen wij u de verschillen uit. Er zijn in principe drie vormen van een productstaat bij electronica.
U zou zeggen dat een Jura koffiemachine Refurbished en Jura koffiemachine Tweedehands hetzelfde is, het zijn immers beide gebruikte producten die opnieuw verkocht worden. Refurbished is echter anders ten opzichte van tweedehands vanwege dat Refurbished koffiemachines zijn nagekeken en gereviseerd. Refurbished koffiemachines worden tijdens een strenge controle op kwaliteit en functioneren getest en zonodig worden er onderdelen vervangen of gerepareerd.
De koffiemachines word schoongemaakt en de reinigingsprogramma’s worden doorlopen. Vaak worden er nieuwe accessoires bijgeleverd, maar het belangrijkste verschil is de garantie. Op tweedehands producten zit vaak geen of maar een beperkte garantie, omdat het niet gecontroleerd is kan de verkoper het risico niet lopen om een lange garantie aan te bieden. U ziet dan ook dat tweedehands koffiemachine alleen verkocht wordt door eindgebruikers zelf, op bijvoorbeeld marktplaats. Bij De Jong Koffie worden refurbished koffiemachines producten geleverd met 3 maanden garantie.

Refurbished jura impressa f70

Refurbished Koffiemachine kopen?

Met Refurbished koopt u dus zekerheid. Een tweedehands product wordt vaak door een gebruiker zelf aangeboden, zonder garantie of andere vorm van zekerheid.
Als u op zoek bent naar een koffiemachine. Koop met zekerheid een refurbished koffiemachine met garantie.
Bekijk onze Refurbished Koffiemachines in de webshop.

Volg ons op Facebook en Instagram

Duurzaam koffie drinken

Met een refurbished koffiemachine bent u duurzaam. Voorheen werden producten weggegooid na gebruik. Tegenwoordig worden koffiemachines en andere electronica op professionele wijze als nieuw gemaakt.
Bent u toe aan een nieuwe koffiemachine? Gooi uw oude Jura koffiemachine niet weg. U kunt de machine inleveren bij onze afdeling Refurbished Koffiemachine. 

Koffiebes