Jura Onderhoud

Professioneel onderhoud voor uw jura koffiemachine

Onderhoud voor uw Jura koffiemachine

Jura onderhoud is essentieel om de kwaliteit van uw koffie te behouden en de levensduur van uw machine te verlengen. Na verloop van tijd kunnen koffieresten en kalk zich ophopen in uw Jura koffiemachine, waardoor de zetgroep en de smaak van uw koffie worden aangetast. Hoewel uw Jura koffiemachine is uitgerust met verschillende reinigingsprogramma’s die u zelf kunt uitvoeren, kan de machine door intensief gebruik toch erg vies worden. Op dat moment is een professionele onderhoudsbeurt noodzakelijk.

Heeft u problemen met uw Jura koffiemachine, zoals lekkage, foutmeldingen (zoals error 8, error 6, error 4 of error 2) of een slechte doorloop van de koffie? Onze ervaren monteurs kunnen uw machine grondig reinigen en eventuele problemen oplossen, zodat uw Jura weer als nieuw werkt.

Voor uitgebreid Jura onderhoud bent u bij De Jong Koffie aan het juiste adres. We bieden een uitgebreide onderhoudsservice die ervoor zorgt dat uw koffiemachine in topconditie blijft. Neem contact met ons op om een afspraak te maken en uw machine te laten onderhouden.

SUPER SNEL

Uw Jura koffiemachine staat binnen 1-3 werkdagen weer klaar om opgehaald te worden.

TRANSPARANT

Open werkplaats waar u een kijkje kunt nemen onder het genot van een heerlijk kopje koffie. 

KWALITEIT

Ervaren monteurs die uw koffiemachine grondig nakijken, onderhouden en repareren.

Direct een afspraak maken? Bel: 035 303 1375

Zetgroep onderhoud

Jura onderhoud zetgroep reviseren
149 Incl. Btw.
 • Jura zetgroep reviseren
 • Nieuw drainageventiel
 • Nieuwe O-ringen

Groot onderhoud

Groot Jura onderhoud - Meest gekozen!
289 Incl. Btw.
 • Zetgroep reviseren
 • Nieuw drainageventiel
 • Nieuwe O-ringen
 • Koffiemolen reinigen en afstellen
 • Koffieuitloop reinigen
 • Intern en extern reinigen
 • Oppoetsen koffiemachine
 • Ontkalkingsprogramma
 • Reinigingsprogramma

Premium onderhoud

Met nieuwe maalschijven
359 Incl. Btw.
 • Zetgroep reviseren
 • Nieuw drainageventiel
 • Nieuwe O-ringen
 • Nieuwe maalschijven
 • Koffiemolen afstellen
 • Koffieuitloop reinigen
 • Intern en extern reinigen
 • Oppoetsen koffiemachine
 • Ontkalkingsprogramma
 • Reinigingsprogramma

Onze reviews

De Jong Koffie gaat voor tevreden klanten.

Uitstekend
Gebaseerd op 402 recensies
Familie Kaizer
Familie Kaizer
09/04/2024
top service, vandaag ook weer snel en vriendelijk geholpen
Madelon Patrick
Madelon Patrick
06/04/2024
Snelle service, heldere uitleg, het apparaat doet het weer alsof het net uit de doos komt. Dank
Dickvanhoegee van Hoegee
Dickvanhoegee van Hoegee
28/03/2024
Prima service .Zeer snelle schoon_ en onderhoudsbeurt. Binnen 1 dag retour.
Peter Cahuzak
Peter Cahuzak
26/03/2024
na telefonisch kontakt konden we met de koffiemachine langs komen en werd die tot onze verbazing meteen gerepareerd k;lasse service,vriendelijk en lekkere koffie gehad. peter c.
Gerwin Leegwater
Gerwin Leegwater
21/03/2024
Zeer netjes en vriendelijk geadviseerd over de reparatie van mijn 14 jaar oude Jura
Wilko Emmens
Wilko Emmens
18/03/2024
Ik heb mijn Jura inmiddels twee keer laten repareren en voor onderhoud gebracht naar De Jong Koffie. Ik ben tevreden over de service. Duidelijke communicatie en goede tips voor onderhoud ontvangen. Reparatie en/of onderhoud van een Jura is wel prijzig, maar dat wist ik bij de aanschaf van mijn Jura. Ik ben tevreden en kom zeker terug.
Digital Forms
Digital Forms
18/03/2024
Vrijdag gebracht, maandag opgehaald. Je wil natuurlijk niet heel lang zonder koffiemachine. Wat ze afspreken maken ze meer dan waar. Rob
Reclosable Packaging B.V.
Reclosable Packaging B.V.
14/03/2024
Vanochtend gebracht en eind van de middag klaar. Keurig geholpen!

Veel voorkomende problemen:

Melding "bonen vullen" blijft staan.

Als de melding ‘bonen vullen’ blijft weergeven, komt er niet genoeg koffie in de zetgroep. Dit kan gebeuren doordat de molen niet genoeg koffie maalt, wat weer veroorzaakt kan worden door een vieze molen of een te fijne afstelling.

Koffie komt (soms) in de lekbak.

Wanneer de koffie niet altijd of helemaal niet meer uit de koffie-uitloop komt, is er waarschijnlijk een defect in het drainageventiel van de zetgroep. Voor reparatie kunt u contact met ons opnemen.

De lekbak wilt niet meer terug in de koffiemachine.

De lekbak kan soms niet terug in de machine worden geplaatst. Dit komt doordat de zetgroep in een verkeerde stand staat. U kunt dit soms zelf oplossen door de residubak (bakje voor de koffie-koekjes) eruit te halen en alleen de lekbak terug te plaatsen.  De zetgroep komt weer in de goede stand en u kunt het bakje weer terug plaatsen. Mocht dit niet werken neem dan contact met ons op.

Melding "systeem vullen" blijft staan.

In dit geval meet de koffiemachine niet meer dat er water doorloopt. Hiervoor dient de machine gerepareerd te worden. Neem contact met ons op.

Ratelend geluid vanuit uw Jura koffiemachine.

Als u een ratelend geluid hoort, dan draaien de tandwielen van de zetgroep en de aandrijfmotor over elkaar. Hierna kan de machine een Error 8 weergeven. Neem contact met ons op.

Koffie is niet meer heet.

Met een nieuw thermoblok kan dit worden opgelost. Het oude thermoblok is verkalkt en verwarmt het water niet meer genoeg. Neem contact met ons op voor reparatie.

Jura onderhoud - errors en foutmeldingen.

Jura onderdelen

Wij maken uitsluitend gebruik van originele Jura onderdelen.

Jura onderhoud, reparatie of advies nodig?

Stuur ons een bericht of bel direct: 035 303 1375

Veel gestelde vragen

Veel voorkomende problemen en vragen.

Jura Error 8

Uw Jura koffiemachine geeft een error 8 melding. In de meeste gevallen gaat het hier om de zetgroep van uw machine. De zetgroep draait stroef en loopt daarna vast. Of u hoort een ratelend geluid, de aandrijf motor draait over het tandwiel heen. Onze service: Jura zetgroep reviseren verhelpt vaak error 8.
Neem contact met ons op voor advies.

Koffie smaakt bitter

De koffie smaakt bitter. Wat is hiervan de oorzaak? Dit kan komen door een te fijne maalstand. Draai de maalstand groffer. Dit kan ook komen door verkeerde temperatuur van het water. Programmeer de temperatuur lager in het menu. Werkt dit niet? Neem dan contact met ons op.

Jura Error 1 t/m 5

Jura error 1 t/m 5 melding. Deze foutmelding heeft te maken met de temperatuur sensor. Dit kan voorkomen als de koffiemachine in een te koude ruimte heeft gestaan, bijvoorbeeld een opslag. Als dit het geval is laat dan de koffiemachine op kamertemperatuur komen. Is dit niet het geval dan kunt u dit proberen: Zet de machine uit en haal de stekker eruit.  Wacht 5 minuten en zet de machine weer aan. Blijft het probleem? Neem dan contact met ons op voor reparatie.

Locaties

Iedereen is uiteraard welkom bij De Jong Koffie voor een servicebeurt aan uw koffiemachine. Wij ontvangen vooral klanten voor Jura onderhoud en reparatie uit Soest, Baarn, Amersfoort, Hilversum, Utrecht, Zeist, Leusden, Nijkerk, Laren, Blaricum, Huizen, Naarden, Soesterberg, Bilthoven, Ede, Bunschoten en Eemnes. Wij bieden ook een haal en breng service. Vraag naar de mogelijkheden.
U bent van harte welkom bij De Jong Koffie in Soest.

Jura onderhoud bij De Jong Koffie

Bij De Jong Koffie vinden wij onze service heel belangrijk. Jura onderhoud en reparatie voor uw koffiemachine is erg belangrijk, maar waarom?
Door dagelijks gebruik van uw machine kan het apparaat behoorlijk vies worden. Kalk in het water kan uw machine verkalken. Hierdoor kan de smaak van uw koffie bitter worden en schade veroorzaken op langer termijn. Kalk veroorzaakt op langer termijn in de meeste gevallen lekkage. De rubbers (o-ringen) slijten of drogen uit. 
Daarom is het belangrijk om uw koffiemachine goed te laten onderhouden. Hiermee kunt u de genoemde problemen voorkomen. 
Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud en reparatie van uw koffiemachine. Elke (Jura) koffiemachine heeft onderhoud nodig. U kunt regelmatig het reinigingsprogramma uitvoeren en ontkalken. Hiermee verlengt u de levensduur van uw koffiemachine aanzienlijk. 
Heeft uw koffiemachine een onderhoudsbeurt nodig? Wanneer uw koffie niet meer smaakt zoals u gewend bent. Als u problemen heeft met het koffiezetten door een defect. Of als u twijfelt aan de werking van uw machine. Dan heeft uw koffiemachine meestal onderhoud of reparatie nodig. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij ontvangen klanten voor jura onderhoud vanuit Soest, Baarn, Amersfoort, Hilversum, Utrecht, Zeist, Leusden, Nijkerk, Laren, Blaricum, Huizen, Naarden, Soesterberg, Bilthoven, Bunschoten en Eemnes.
Voor een Jura onderhoudsbeurt kunt u terecht bij De Jong Koffie in Soest. Wij zorgen voor snelle en goede service. Vaak is uw koffiemachine binnen 1-3 werkdagen al klaar en kunt u weer genieten van een heerlijk kopje koffie.