Jura Reparatie

Onderhoud en reparatie voor uw jura koffiemachine

Jura koffiemachine reparatie

Heeft u problemen met uw Jura-koffiemachine? Geen zorgen! Bij De Jong Koffie helpen we u graag met de reparatie van uw Jura.

Als uw koffiemachine lekt of vervelende foutmeldingen zoals error 8, error 6, error 4 of error 2 geeft, dan kunnen onze ervaren monteurs de meeste problemen snel voor u oplossen. We hebben een grote voorraad aan Jura-onderdelen, zodat we de benodigde onderdelen direct kunnen vervangen tijdens de reparatie. Onze monteurs zijn experts in Jura-koffiemachines en zorgen ervoor dat uw machine in no-time weer als nieuw werkt.

We begrijpen dat u niet lang zonder uw koffiemachine wilt zijn. Daarom streven we ernaar om de meeste reparaties binnen 3 werkdagen af te ronden. We doen ons best om ervoor te zorgen dat u snel weer kunt genieten van een heerlijk kopje koffie uit uw gerepareerde Jura.

Voor Jura-reparatie bent u bij De Jong Koffie in Soest aan het juiste adres. Ons vriendelijke team staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en uw koffiemachine weer helemaal in orde te maken. We zijn trots op ons vakmanschap en streven naar tevreden klanten.

Bel of kom langs voor al uw Jura-reparatiebehoeften. We kijken ernaar uit u te helpen en uw koffiemachine weer perfect te laten werken.

Jura reparatie, snel gerepareerd bij De Jong Koffie. Heeft u vragen?
Bel: 035 303 1375 Of neem contact op via ons contactformulier.
Onderhoud nodig? Bekijk onze Jura servicetarieven.

Voorkom Reparatie aan uw Jura koffiemachine

Uw koffiemachine kan door gebruik erg vies worden. Koffieresten in uw machine kunnen op langer termijn de smaak van uw koffie aantasten. Door kalk in water kan uw machine verkalken en de koffie een bittere smaak geven.
Buiten de smaak van uw koffie om, kan het ook schade aan de machine brengen. Dit kunt u voorkomen door de machine goed te onderhouden.
Ook kunt u er voor kiezen om jaarlijks de zetgroep te reinigen. Hiermee voorkomt u problemen zoals een error 8. Wij zijn gespecialiseerd in Jura onderhoud en reparatie

Voorkom reparaties door uw koffiemachine goed te onderhouden. U kunt zelf uw Jura reinigen of  Jura ontkalken. Kalk is vaak de oorzaak van defecten in de machine.

Bekijk onze reinigingsmiddelen om zelf uw koffiemachine te onderhouden.

Onderhoud, Reparatie of Advies nodig?

Stuur ons een bericht of bel direct: 035 303 1375