Jura onderhoud Soest

Onderhoud en reparatie voor uw jura koffiemachine

Preventief onderhoud voorkomt reparaties

Uw Jura koffiemachine heeft met regelmaat onderhoud nodig. Het reinigingsprogramma en ontkalkingsprogramma voert u zelf uit en soms is het handig om een waterfilter te gebruiken. Maar toch blijft de machine niet volledig schoon. Na verloop van tijd heeft uw koffiezetapparaat een onderhoudsbeurt nodig. Koffieresten tasten de zetgroep en de smaak van de koffie aan.
Diverse onderdelen in uw koffiemachine zullen slijtage ondergaan. Denk hierbij aan uitgedroogde o-ringen, drukventielen, versleten maalschijven. Kalk in koffiemachines is vaak de boosdoener, kalk veroorzaakt uiteindelijk defecten en lekkages.
De Jong Koffie is bereikbaar voor onderhoud en/of reparatie voor alle Jura koffiemachines in Soest en omgeving.

Voorkom reparaties door preventief onderhoud uit te laten voeren. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Direct een afspraak maken?
Bel: 035 303 1375

Onderhoud van uw jura koffiemachine in Soest

Jura onderhoud Soest - Onderhoud en reparatie

Klein onderhoud

Jura onderhoud zetgroep reviseren
229 Incl. Btw.
 • Jura zetgroep reviseren
 • Nieuwe O-ringen
 • Drainageventiel reviseren
 • Koffiemolen reinigen
 • Intern reinigen

Groot onderhoud

Jura groot onderhoud - Meest gekozen!
289 Incl. Btw.
 • Zetgroep reviseren
 • Nieuw drainageventiel
 • Nieuwe O-ringen
 • Koffiemolen reinigen en afstellen
 • Koffieuitloop reinigen
 • Intern en extern reinigen
 • Oppoetsen koffiemachine
 • Ontkalkingsprogramma
 • Reinigingsprogramma

Premium onderhoud

Met nieuwe koffiemolen
399 Incl. Btw.
 • Zetgroep reviseren
 • Nieuw drainageventiel
 • Nieuwe O-ringen
 • Nieuwe Koffiemolen (twv. €190,-)
 • Koffiemolen afstellen
 • Koffieuitloop reinigen
 • Intern en extern reinigen
 • Oppoetsen koffiemachine
 • Ontkalkingsprogramma
 • Reinigingsprogramma

Onderhoud, Reparatie of Advies nodig?

Stuur ons een bericht of bel direct: 035 303 1375

Jura onderhoud Soest service De Jong Koffie

Wij doen er alles aan om onze klanten tevreden te stellen

Tevreden klanten
100%
Onderhoud en Reparatie binnen 3 dagen klaar
98%
Onderdelen op voorraad
95%

Jura onderhoud Soest - Veel gestelde vragen

En onze antwoorden.

Jura Error 8

Uw Jura koffiemachine geeft een error 8 melding. In de meeste gevallen gaat het hier om de zetgroep van uw machine. De zetgroep draait stroef en loopt daarna vast. Of u hoort een ratelend geluid, de aandrijf motor draait over het tandwiel heen. Onze service: Jura zetgroep reviseren verhelpt vaak error 8.
Neem contact met ons op voor advies.

Koffie smaakt bitter

De koffie smaakt bitter. Wat is hiervan de oorzaak? Dit kan komen door een te fijne maalstand. Draai de maalstand groffer. Dit kan ook komen door verkeerde temperatuur van het water. Programmeer de temperatuur lager in het menu. Werkt dit niet? Neem dan contact met ons op.

Jura Error 1 t/m 6

Uw Jura koffiemachine geeft een error 1 t/m 6 melding. Deze foutmelding heeft te maken met de temperatuur sensor. Dit kan voorkomen als de koffiemachine in een te koude ruimte heeft gestaan, bijvoorbeeld een opslag. Als dit het geval is laat dan de koffiemachine op kamertemperatuur komen. Is dit niet het geval dan kunt u dit proberen: Zet de machine uit en haal de stekker eruit.  Wacht 5 minuten en zet de machine weer aan. Blijft het probleem? Neem dan contact met ons op voor reparatie.

Jura onderhoud Soest - Locaties

U bent welkom bij De Jong Koffie voor een servicebeurt aan uw koffiemachine. Wij ontvangen vooral klanten voor Jura reparatie en/of Jura onderhoud uit Soest, Baarn, Amersfoort, Hilversum, Utrecht, Zeist, Leusden, Nijkerk, Laren, Blaricum, Huizen, Naarden, Soesterberg, Bilthoven, Bunschoten en Eemnes.
U bent van harte welkom bij De Jong Koffie in Soest. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Melding "bonen vullen" blijft staan.

Wanneer de melding “bonen vullen” blijft weergeven. Dan komt er niet genoeg koffie in de zetgroep. De molen maalt niet genoeg koffie, dit kan komen door een vieze molen of een te fijne afstelling van de molen.

Koffie komt (soms) in de lekbak.

Wanneer de koffie niet altijd of helemaal niet meer uit de koffie uitloop komt. Dan is er een defect in het drainageventiel van de zetgroep. Neem contact met ons op voor reparatie.

De lekbak wilt niet meer terug in de koffiemachine.

Wanneer de lekbak niet meer in de machine kan. Dan staat de zetgroep in een verkeerde stand. U kunt dit soms zelf oplossen. Haal de residubak (bakje waar de koffieprut invalt.) eruit en plaats alleen de lekbak in de machine. De zetgroep komt weer in de goede stand en u kunt het bakje weer terug plaatsen. Mocht dit niet werken neem dan contact met ons op.

Jura Error 1 t/m 6

Wanneer de lekbak niet meer in de machine kan. Dan staat de zetgroep in een verkeerde stand. U kunt dit soms zelf oplossen. Haal de residubak (bakje waar de koffieprut invalt.) eruit en plaats alleen de lekbak in de machine. De zetgroep komt weer in de goede stand en u kunt het bakje weer terug plaatsen. Mocht dit niet werken neem dan contact met ons op.

Melding "systeem vullen" blijft staan.

In dit geval meet de koffiemachine niet meer dat er water doorloopt. Hiervoor dient de machine gerepareerd te worden. Neem contact met ons op.

Ratelend geluid vanuit uw Jura koffiemachine.

Wanneer u een ratelend geluid hoort, dan draaien de tandwielen van de zetgroep en de aandrijfmotor over elkaar. Hierna kan de machine een Error 8 weergeven. Neem contact met ons op.

Koffie is niet meer heet.

Met een nieuw thermoblok kan dit worden opgelost. Het oude thermoblok is verkalkt en verwarmt het water niet meer genoeg. Neem contact met ons op voor reparatie.

Zelf uw koffiemachine onderhouden.

Onderhoud en reparatie voor uw jura koffiemachine volautomaat

Jura onderhoud Soest | De Jong Koffie

Bij De Jong Koffie vinden wij onze service heel belangrijk. Onderhoud en reparatie voor uw koffiemachine is erg belangrijk, maar waarom?
Door dagelijks gebruik van uw machine kan het apparaat behoorlijk vies worden. Het kalk in het water kan uw machine verkalken. Hierdoor kan de smaak van uw koffie bitter worden en schade veroorzaken op langer termijn. Kalk veroorzaakt op langer termijn in de meeste gevallen lekkage. De rubbers (o-ringen) slijten of drogen uit. 
Daarom is het belangrijk om uw koffiemachine goed te laten onderhouden. Hiermee kunt u de genoemde problemen voorkomen. 
Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud en reparatie van uw koffiemachine. Elke (Jura) koffiemachine heeft onderhoud nodig. U kunt regelmatig het reinigingsprogramma uitvoeren en ontkalken. Hiermee verlengt u de levensduur van uw koffiemachine aanzienlijk. 
Heeft uw koffiemachine een servicebeurt nodig? Wanneer uw koffie niet meer smaakt zoals u gewend bent. Als u problemen heeft met het koffiezetten door een defect. Of als u twijfelt aan de werking van uw machine. Dan heeft uw koffiemachine meestal onderhoud of reparatie nodig. Neem contact met ons op voor meer informatie.
Jura onderhoud bij De Jong Koffie, uw koffiespecialist. 

Zetgroep voor Jura error 8 reparatie
jura onderhoud en reparatie - Jura zetgroep reviseren
Jura onderhoud en reparatie - jura koffie uitloop
Jura onderhoud en reparatie - jura waterverdeler
Jura onderhoud en reparatie - jura warmtewisselaar vervangen
De Jong Koffie

Jura onderhoud Soest

Binnen 5 minuten bij De Jong Koffie Soest

Vanuit Soest bent u binnen 5 minuten op locatie.
U kunt via de onderstaande map de route opvragen.

Jura onderhoud Soest