Jura Impressa S9 OTC

Refurbished Koffiemachine

599,00

Uitverkocht

Jura Impressa S9 OTC

Beschrijving

De Jura Impressa S9 (OTC) is een absolute topper van Jura het heeft echt alles wat u van een Jura koffie- espressoapparaat verwacht. De Lekkerste koffie- en melk variaties in een handomdraai. Een koffieboiler en een aparte thee/stoomboiler zodat u gemakkelijk en snel cappuccino of latte kunt zetten.
Een nieuw design en de nieuwste techniek komen samen in deze espressomachine. De Impresse S9 One Touch biedt vele voordelen, zo kunt u met een druk op de knop een cappuccino of een Latte Machiato maken. Temperatuur is op 3 niveaus instelbaar. Het heeft een automatisch reiniging- en ontkalkingprogramma evenals een spoelsysteem. (Ook voor de cappuccinatore)

Deze machine heeft een uitbundig intern en extern reinigingsprogramma gehad. De machine hebben wij helemaal gedemonteerd zodat alle cruciale plekken goed gereinigd konden worden. De zetgroep en het drainageventiel zijn volledig gereviseerd. Ook zijn alle ringen vervangen en zijn alle slangen grondig gecontroleerd op lekkages. De machine heeft uitgebreid ontkalkings programma doorlopen. Het maalwerk is gereinigd en voorzien van nieuwe maalschijven. Ook hebben wij het knoppen paneel vervangen. De Jura Impressa S9 one touch cappuccino is een echte tijdloze klassieker.

Extra informatie

Doelgroep

Particulier

Merk

Jura

Kleur

Zilver

Serie

Jura S-Serie

Soort Machine

Volautomaat

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jura Impressa S9 OTC” te beoordelen