Solute en Jura reinigingsproducten prijzen

Solute en Jura reinigingsproducten prijzen

We vergelijken de reinigingsproducten van Solute en Jura in prijs.

Solute en Jura reinigingsproducten prijzen. Solute en Jura maken allebei reinigingsproducten geschikt voor Jura koffiemachines. Een Jura heeft 2 belangrijke reinigingsprogramma’s: ontkalken en reinigen. 
Om de Jura zetgroep te reinigen heeft u reinigingstabletten nodig. Er zijn verschillende merken beschikbaar maar niet alles is even goed. Solute heeft een mooi product gemaakt, een tablet die net zo groot en net zo zwaar is als het origineel van Jura. En wat ons opvalt, beide tabletten werken even goed. Wat ons ook opvalt is dat Solute een stuk aantrekkelijker is in prijs dan Jura. 
Ontkalkingstabletten zijn ook beschikbaar van Jura en van Solute. Wij gebruiken zelf de vloeibare ontkalker van Solute. Met een 1L fles kunt u 8 keer ontkalken. De reden dat wij vloeibare ontkalker gebruiken is omdat het sneller werkt dan tabletten oplossen. Voor thuisgebruik maakt dit natuurlijk niet zoveel uit. Jura en Solute hebben allebei ontkalkingstabletten die super goed werken. 
Ons onderzoek laat zien dat Solute met de prijs een stuk voordeliger is dan Jura. 

Wat kost het om een Jura te reinigen en ontkalken

Jura per ontkalkingsprogramma: € 4,58
Solute per ontkalkingsprogramma: € 1,87
Jura per reinigingsprogramma: € 1,33
Solute per reinigingsprogramma: € 0,79

Overzicht van Solute en Jura reinigingsproducten met prijzen

Solute en Jura reinigingsproducten prijzen

Jura koffiemachine ontkalken en reinigen

Het is belangrijk om uw koffiemachine goed te onderhouden. Dit kunt u doen door de machine op tijd te ontkalken en reinigen. Het reinigingsprogramma maakt de zetgroep schoon, hiervoor gebruikt u de reinigingstabletten van Jura of Solute. Het ontkalkingsprogramma zorgt ervoor dat kalk uit de machine verwijderd word. Het ontkalkingsmiddel wat u hiervoor kunt gebruiken zijn verkrijgbaar in onze webshop. het water aangemengd met ontkalkingsmiddel word door de leidingen van uw machine gepompt en maakt de machine zo kalkvrij.