Jura Error 8 reparatie

Error 8 snel verholpen bij De Jong Koffie

Jura Error 8

U kunt uw Jura Error 8 reparatie laten uitvoeren bij De Jong Koffie.

Direct een afspraak maken? Bel: 035 303 1375

De zetgroep is het onderdeel in uw koffiemachine waar de gemalen koffie invalt. Vervolgens wordt de gemalen koffie geperst tot een koffiekoekje. Het water stroomt er onder druk doorheen. Daarna komt de koffie in uw kopje.

Omdat er constant gemalen koffie en water door de zetgroep heen gaat, wordt dit onderdeel natuurlijk vies. U kunt zelf de zetgroep reinigen door het reinigingsprogramma op uw Jura uit te voeren. Echter is dit na verloop van tijd niet meer genoeg om de zetgroep schoon te houden. Hierdoor kan een error 8 ontstaan. U hoort dan een stroef geluid vanuit de zetgroep. Daarna loopt de zetgroep vast. Een Error 8 kan meerdere oorzaken hebben, bekijk ze hier.

Bekijk onze opties voor Jura onderhoud.

Kosten?

Wat zijn de kosten voor Jura error 8 reparatie? Wij rekenen € 149,- voor het reviseren van de zetgroep. Vaak is met het schoonmaken van de zetgroep het probleem verholpen en kunt u weer koffie drinken.  

Zetgroep Error 8 opgelost: voor en na

Zetgroep voor Jura error 8 reparatie
jura onderhoud en reparatie - Jura zetgroep reviseren

Uw voordelen

Wij halen de zetgroep voor u uit elkaar en maken alle onderdelen schoon. Vervolgens checken wij de zetgroep op schade. Wanneer de zetgroep schadevrij is, wordt de zetgroep weer in elkaar gezet. Dit doen wij met nieuwe rubbers. Dit gebeurt ook met het drainageventiel. Bij te veel slijtage van het drainageventiel vervangen wij deze. De zetgroep word ingevet zodat alles weer soepel loopt en u weer kunt genieten van een heerlijk kopje koffie.

De Jong Koffie staat voor u klaar. Snelle service! Vaak binnen 1 dag al klaar.

Jura Error 8 laten repareren:

Laat uw Jura Error 8 reparatie uitvoeren bij De Jong Koffie: Jura onderhoud en reparatie

Volg ons op Facebook en Instagram

Error 8 oorzaken:

Uw Jura koffiemachine geeft een error 8 melding. In de meeste gevallen gaat het hier om de zetgroep van uw machine. De zetgroep draait stroef en loopt daarna vast. Of u hoort een ratelend geluid, de aandrijf motor draait over het tandwiel heen. Onze service: Jura zetgroep reviseren verhelpt vaak error 8.

Neem contact met ons op voor advies en reparatie.

Een ERROR 8 kan verschillende oorzaken hebben. Hieronder hebben wij een paar voorbeelden voor u.

1. De zetgroep draait stroef en blijft daarna stilstaan.

U kunt proberen om de koffiemachine te herstarten. Haal de stekker uit het stopcontact en start de machine opnieuw. Het kan zo zijn dat de machine hierna weer goed functioneert maar dit is ook een teken dat de zetgroep vies is.

2. Zorg dat de residubak of lade goed is geplaatst.

Neem de lade uit en plaats deze terug zonder de residubak. Haal de stekker uit het stopcontact en wacht een aantal minuten voordat u deze weer terugplaatst. Steek de stekker opnieuw in het stopcontact en plaats vervolgens de residubak terug. Wanneer dit niet lukt, dient de Jura machine nagekeken te worden. Waarschijnlijk is de machine dan toe aan een onderhoudsbeurt.

3. De zetgroep draait normaal, de tresterschaufel loopt vast op de residubak

Plaats de residubak opnieuw of haal deze uit de lade en steek de stekker van de Jura koffiemachine opnieuw in het stopcontact. 

4. De zetgroep draait niet, maar je hoort de aandrijfmotor wel draaien.

Een tandwiel van de aandrijfmotor is afgebroken en dient vervangen te worden. Neem contact met ons op .

5. De zetgroep draait niet en je hoort een klikkend geluid.

In dit geval is waarschijnlijk de transformator of voedingsprint defect.

Jura Error 8 reparatie in Soest vlakbij Baarn, Zeist, Utrecht, Leusden, Soest, Laren, Huizen, Hilversum, en Amersfoort.

Jura kapot? Bij De Jong Koffie zijn in de meeste gevallen de problemen met uw jura opgelost met een onderhoudsbeurt of in dit geval met een zetgroep revisie. Wij werken uitsluitend met originele Jura onderdelen en kunnen u daarom de kwaliteit garanderen. Wij ontvangen klanten voor Jura Error 8 reparatie in Soest. Vlakbij Baarn, Zeist, Utrecht, Leusden, Soest, Laren, Huizen, Hilversum, en Amersfoort.​

Jura error 8 reparatie in Soest

Jura Servicebeurt

Onderhoud en Reparatie voor uw Jura koffiemachine.

De Jong Koffie Logo

Reinigingsmiddelen

Reinigingsmiddelen voor uw koffiemachine. Waterfilters en Tabletten.