JURA E8 GII Piano White

1.299,00

Uitverkocht

Misschien ook iets voor u...

JURA E8 GII Piano White

Categorie Tags ,

Beschrijving

De JURA E8 is vanaf de dag dat ze geïntroduceerd werd een groot succes. Dat kwam toen door de vernieuwde technieken die werden toegepast en die tot op de dag van vandaag toonaangevend zijn in volautomatisch koffieland. Inmiddels zijn we 3 jaar verder en is de JURA E8 toe aan een 2e generatie met een vernieuwde melkschuimer met microfoam technologie, exclusief verchroomd lekrooster en JURA Smart Connect.

Die Smart Connect is leuk om met je smartphone of tablet te kunnen programmeren en bedienen, al is het bereik beperkt want het werkt met bluetooth. En de bijbehorende JURA app J.O.E. is leuk, maar geeft JURA ook een kijkje in je keuken. Wat je drinkt, hoeveel en hoe je het onderhoud doet. Zonder Smart Connect werkt de machine net zo goed.

De JURA E8 in volledig hoogglans ‘Piano White’ is een nieuw model in de JURA E-serie. Uiteraard in de laatste nieuwe GII uitvoering en voorzien van P.E.P., I.P.W., Aroma+ molen en One Touch Cappuccino met een Profi cappuccinatore.
Ook verkrijgbaar in Dark Inox, Chroom, Piano White, Platina.

– Specialiteiten: espresso, koffie, cappuccino, koffie speciaal, espresso macchiato, ristretto, latte macchiato, flat white, melkschuim, heet water
– Koffiesterkte in 8 standen programmeerbaar
– Koffiesterkte ook per bereiding instelbaar
– Heetwaterfunctie met 3 programmeerbare temperatuur niveaus
– TFT-kleurendisplay
– Inhoud waterreservoir: 1,9 liter
– Capaciteit bonenreservoir: 280 gram
– Gewicht: 9,8 kg
– LxBxH: 44,4 x 28 x 34,6 cm

Extra informatie

Merk

Soort Machine

Volautomaat

Kleur

Doelgroep

Particulier

Serie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “JURA E8 GII Piano White” te beoordelen