Aanbieding!

Proefpakket 1 De Jong Koffie

Oorspronkelijke prijs was: €50,00.Huidige prijs is: €45,00.

Proefpakket 1 De Jong Koffie

Beschrijving

Proefpakket 1 van De Jong Koffie 3x 750 Gram
– Espresso Intense
– Lungo Classic
– Smooth Blend

De Jong Koffie – Espresso Intense

Ontdek Espresso Intense van De Jong Koffie, een verfijnde blend van Indonesische, Colombiaanse, Braziliaanse en Hondurese koffiebonen. Deze mix van 80% Arabica en 20% Robusta, gebrand tot een perfect gebalanceerde City Roast en gecertificeerd door Rainforest Alliance, belichaamt een intens smaakprofiel met een rijke body en diepe, complexe aroma’s. Elk kopje Espresso Intense is een ode aan de diversiteit van koffie, met een harmonieuze balans tussen kracht en finesse.

De Jong Koffie – Lungo Classic

Proef de verfijning van Lungo Classic, een 100% Arabica blend uit Brazilië, Honduras en Ethiopië, medium gebrand en Rainforest Alliance gecertificeerd. Deze melange combineert de zoetheid van Braziliaanse bonen met de fruitige, sappige zuurheid van Honduras en de frisse, citrusachtige tonen van Ethiopië, wat resulteert in een koffie met een volle body en een rijke, complexe smaak die bij elke gelegenheid past.

De Jong Koffie – Smooth Blend

Aangenaam verassende Smooth Blend, een elegante samenstelling van Ugandese, Ethiopische en Braziliaanse Arabica bonen, medium gebrand en met het Rainforest Alliance keurmerk. Deze 100% Arabica blend onthult de zoetheid van Uganda, gecombineerd met de fruitige, gebalanceerde smaken van Ethiopië en de solide basis van Braziliaanse bonen, wat zorgt voor een zijdezachte, aangename koffie-ervaring.

Extra informatie

Intensiteit

Mild, Sterk

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Proefpakket 1 De Jong Koffie” te beoordelen