KOFFIE OP HET WERK

Zoekt u de perfecte zakelijke koffiemachine?

De Jong Koffie heeft voor elk bedrijf, groot of klein, een oplossing op maat. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. Ontdek samen met ons welke koffiemachine en koffiesoort optimaal aansluiten bij uw bedrijfsbehoeften.

Jura X10 zakelijk koffie soest

ZAKELIJKE KOFFIEMACHINES

De keuze voor de ideale zakelijke koffiemachine voor uw bedrijf is afhankelijk van diverse factoren, iets wat wij bij De Jong Koffie uitstekend begrijpen. Overweegt u hoeveel personen de koffiemachine zullen gebruiken? Prefereert u opties met of zonder melk, en is er een voorkeur voor cacao? Samen verkennen we welke opties het beste voldoen aan de behoeften van uw bedrijf.

Bij De Jong Koffie bieden we een breed assortiment zakelijke koffiemachines aan, speciaal ontworpen voor kantoren, de horeca en detailhandel. Elk van onze machines is zorgvuldig geselecteerd om aan de hoge eisen van professioneel gebruik te voldoen, terwijl we ook nauwlettend kijken naar de specifieke behoeften van uw bedrijf.

1. Koffie voor uw bedrijf

Met zoveel verschillende soorten koffiemachines kan het lastig zijn om de juiste koffiemachine te bepalen. Laat u adviseren door een van onze specialisten.

2. Levering en installatie

De perfecte koffiemachine is gekozen. Wij zorgen voor een snelle levering en installatie.

3. Koffie drinken

De koffiemachine is geïnstalleerd en iedereen op het werk kan genieten van een heerlijke kop koffie! 

Van alle gemakken voorzien met ETNA, JURA of NIVONA.

VOOR IEDERE WERKPLEK

Etna dorado touch medium zakelijke koffiemachine

De ETNA Dorado Medium met touch screen. De zakelijke koffiemachine voor een heerlijke koffie met snelheid en verse koffiebonen.

Op zoek naar de perfecte koffiemachine voor kantoor? De Nivona 1040 is perfect voor kantoren tot 15 personen.

DE JONG KOFFIE

Hoogwaardige koffiemachines voor ieder bedrijf.

Ontdek de Ideale Koffiemachine voor Uw Bedrijf: Ervaar het verfijnde vakmanschap van Jura, perfect voor kantoren en retailomgevingen. Duik in de veelzijdigheid van Nivona machines, speciaal ontworpen om aan de unieke behoeften van het MKB te voldoen. En ontdek ETNA, met op maat gemaakte oplossingen die zowel voor kleine ondernemingen als voor grote bedrijven geschikt zijn. Maximaliseer de koffiebeleving op het werk met onze praktische en efficiënte koffie-oplossingen.

ADVIES NODIG?

Telefoon: 035-3031375
Email: info@dejongkoffie.nl
Weteringpad 60, 3762 EN Soest
De Jong Koffie - Leverancier van zakelijke koffiemachines gevestigd in Soest.