Aanbieding!

Jura D4

Gratis meegeleverd:

Oorspronkelijke prijs was: €749,00.Huidige prijs is: €729,00.

Jura D4

Categorieën , Tags , ,

Beschrijving

Aroma op zijn Best

De Jura D4 blinkt uit in het leveren van onovertroffen aroma’s. Dankzij de AromaG2-molen worden de koffiebonen telkens vers gemalen tot de optimale fijnheid. De variabele zetgroep, met een capaciteit van 5 tot 16 gram, zorgt voor de perfecte druk en bereidingscondities. Innovaties zoals het Pulse Extraction Process (P.E.P.®) en het Intelligent Pre-Brew Aroma System (I.P.B.A.S.©) optimaliseren de extractietijd en bereidingsproces, resulterend in een rijke smaak en kenmerkende fluweelzachte crèmelaag.

Eenvoud in Gebruik

De D4 hanteert een minimalistische aanpak in bediening, waarbij met eenvoudige symboolvelden een of twee kopjes espresso of koffie bereid kunnen worden. Deze efficiëntie verzekert de best mogelijke smaak, terwijl ook de heetwaterfunctie beschikbaar is voor theeliefhebbers, wat het gebruiksgemak verder benadrukt.

Ideaal Water voor Ideale Smaak

Het gebruik van CLARIS Smart zorgt ervoor dat de D4 altijd met het beste water werkt, waardoor elke kop koffie van perfecte smaak is voorzien. Het Intelligent Water System (I.W.S.®) van de machine herkent automatisch de waterfilter en signaleert wanneer vervanging nodig is, wat bijdraagt aan de algehele kwaliteit en het onderhoudsgemak.

Verbeterde Connectiviteit en Functionaliteit

Met de optionele Smart Connect wordt de D4 nog functioneler door de integratie met JURA Operating Experience (J.O.E.®), wat het personaliseren van instellingen en het uitbreiden van het koffiespecialiteitenassortiment mogelijk maakt. Met toevoeging van ristretto, espresso doppio, lungo Barista en caffè Barista biedt de D4 een breder spectrum aan koffie-ervaringen, en is zelfs in staat om twee ristretti, espressi of koffies tegelijkertijd te bereiden.

Extra informatie

Merk

Soort Machine

Volautomaat

Kleur

Doelgroep

Particulier

Serie

Cappuccino

Zonder melkproducten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jura D4” te beoordelen