Nivona Espressomachine 1040

2.199,00

Misschien ook iets voor u...

Nivona Espressomachine 1040

Beschrijving

De Nivona 1040 is een geavanceerde koffiemachine van het merk Nivona. Met de introductie van de CafeRomatica 1030 had Nivona al een automaat voor de koffieliefhebber die extra capaciteit nodig heeft. De Nivona 1040 is een verbeterde versie van de NICR 1030 en staat bekend om zijn uitstekende functionaliteit en hoogwaardige koffieprestaties. Deze machine is speciaal geschikt voor het mkb (midden- en kleinbedrijf).

De Nivona 1040 heeft een herkenbaar design, eenvoudig en modern, van alle gemakken voorzien. De machine is uitgevoerd in fraai titanium kunststof met zilveren accenten. Het fraaie TFT-touchscreen valt direct op. Met de in hoogte verstelbare uitloop kun je verschillende maten porselein en glazen gebruiken, zelfs dat mooie, hoge Latte Macchiatto glas. Tijdens de bereiding wordt het kopje elegant verlicht door de koppenverlichting, met een amberkleurig licht tijdens het koffiezetten en wit licht tijdens het melkschuimen.

De Nivona 1040 biedt niet alleen stijl en design, maar ook functionaliteit. Met een ruim waterreservoir van maar liefst 3,5 liter en een bonenreservoir met een capaciteit van 600 gram koffie, kun je veel kopjes koffie zetten voordat je hoeft bij te vullen. Het bonenreservoir kan zelfs worden uitgebreid tot 1 kg met de optioneel verkrijgbare, additionele bonencontainer NIZB410. Bovendien is de machine volledig geïsoleerd, waardoor deze extra stil is tijdens het gebruik.

Voor het mkb heeft de Nivona 1040 twee nieuwe functies: de Kwantiteitsfunctie, waarmee je met één handeling tot 1,9 liter koffie kunt zetten, ideaal voor die zware vergaderingen, en het Quick-profiel, voor als je nèt iets minder tijd (of geduld…) hebt. Alles om plezierige werktijden te garanderen.

En dat is nog niet alles! De Nivona 1040 gaat digitaal met Bluetooth-connectiviteit, waardoor je de instellingen en recepten kunt aanpassen via het display van de machine of via de Nivona-app op je smartphone of tablet. Zelfs vanuit je luie stoel kun je een kop koffie zetten. De app bevat ook instructievideo’s en fungeert als digitale gebruiksaanwijzing. De app is beschikbaar voor zowel iOS als Android.

Met de Nivona 1040 kun je genieten van een breed scala aan koffievariaties, waaronder espresso, cappuccino, latte macchiato en meer. De sterkte, temperatuur en maalgraad zijn naar wens in te stellen, en met de mijn koffie functie kunnen maar liefst 18 verschillende profielen worden geprogrammeerd. Iedere medewerker kan zijn eigen voorkeur instellen, waardoor de Nivona 1040 perfect is voor een zakelijke omgeving waar diverse koffievoorkeuren bestaan.

De Nivona 1040 is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Het heeft een uitneembare zetgroep en beschikt over automatische reinigingsprogramma’s, waardoor het onderhoud en schoonmaken van de machine gemakkelijk en tijdbesparend is. Dankzij de OneTouch Spumatore kun je met één druk op de knop melk opschuimen voor een perfecte cappuccino of latte macchiato.

Kortom, de Nivona 1040 is de ideale koffiemachine voor mkb-bedrijven die streven naar uitstekende koffieprestaties, gebruiksgemak en efficiëntie. Met zijn geavanceerde technologieën, ruime waterreservoir en bonencontainer, en mogelijkheden om diverse koffievariaties te zetten, is de Nivona 1040 een waardevolle aanvulling op elke zakelijke omgeving.

Belangrijkste punten:

  • Geavanceerde koffiemachine met diverse koffievariaties.
  • Aroma Balance System voor aanpassing van koffiesterkte en intensiteit.
  • Ruim waterreservoir en bonencontainer voor veelvuldig gebruik.
  • Eenvoudig onderhoud met uitneembare zetgroep en automatische reiniging.
  • Geschikt voor diverse zakelijke omgevingen.

Extra informatie

Merk

Soort Machine

Volautomaat

Aroma Balance System

Ja

Cappuccino

Automatisch (otc)

Doelgroep

Zakelijk

Kleur

Mijn Koffie Functie

18 Recepten

Serie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nivona Espressomachine 1040” te beoordelen