Rocket Espresso

Rocket Espresso Giotto Evoluzione R

De Giotto Evoluzione R espressomachine van Rocket Espresso is de nieuwe eigentijdse uitvoering van de Giotto Evoluzione. Deze handmade espressomachine, vorm gegeven met de karakteristieke Giotto look, is uitgerust met een PID temperatuur regeling, een horeca rotarypomp en heeft de handige dualwater feature. Je kunt het waterreservoir gebruiken of de machine direct aansluiten op een waterkraan. Verder zoals we gewend zijn van Rocket: professionele prestaties door de warmtewisselaar voor direct koffie, stoom en kokend (thee) water, plus een zwaar verchroomde Faema E61-zetgroep. De Giotto Evoluzione R is eigentijds vormgegeven waarbij de fraaie designlijn van Rocket subtiel is doorgevoerd. Gebouwd in volledig gepolijst RVS, met professionele features onopvallend uitgevoerd. Met respect voor de klassieke Italiaanse uitstraling. Horecakwaliteit voor thuis!

Rocket-Giotto-Evoluzione-R

Rocket espresso R60V

Functioneel kent de R60V 2 boilers met PID en 3 verschillende Pressure Profiles die met behulp van een afneembaar control display ingesteld kunnen worden. Maar deze instellingen kunnen ook vanaf jou Iphone of Android smartphone bediend worden.

De Rocket R60V Espresso machine heeft de looks van de succesvolle R58 V2 maar verschilt wel degelijk. Zo heeft de R60V een zwaar RVS frame en wordt de R60V naast chrome ook in mat zwart uitvoering op de markt gebracht. Verder kent het uiterlijk van deze nieuwkomer nog een paar fraaie details. Wanneer de machine is aangezet ziet men de R van Rocket oplichten. Zowel de stoom als de heet water kraan staan onder een hoek zodat er aan beide kanten van de machine meer werkruimte ontstaat.

Het multi functionele control display is overzichtelijk zodat het actieve pressure profile gedurende de extractie nauwlettend kan worden gevolgd. Ook tikt de shot timer mee, alle ingrediënten om een consistent top product te maken.

 

Professionele Faema E61 koffie zetgroep

Deze fameuze koffie zetgroep is in 1961 ontwikkeld door Faema en sindsdien dé standaard voor topklasse espressomachines. Wat maakt de E61 koffie zetgroep van de Rocket R60V zo bijzonder? De koffie zetgroep is zwaar uitgevoerd met ruim 4 kilo aan verchroomd messing. Het thermosyphon principe leidt continu heet water door de zetgroep. Dit biedt optimale thermische eigenschappen. Hiernaast heeft de koffie zetgroep en filterhouder de grootste diameter in de markt (58 mm). Voor een prefecte extractie en crema van de koffie. Met de klassieke hendel (de “lever”) bedien je het doorlopen van het water. Hiermee bepaal je de hoeveelheid en sterkte van de koffie. Elk kopje koffie uit de Rocket R60V wordt zo “op maat” gezet volgens de gewenste smaak en optimale extractie. Een ander voordeel van de E61 industriestandaard is, dat het eenvoudig te onderhouden is en er altijd onderdelen voorradig zijn.

Topklasse Rocket R60V espressomachine

– Pressure Profile Espresso Machine
– Dual boiler technology met boilers voor koffie & stoom/heetwater
– Professionele PID met Advanced Remote Control Unit
– Shot Timer
– IOS & Android App Controller
– Chromen Faema E61-zetgroep
– Horecaklasse rotatiepomp
– Dual water met wee wateraansluitingen: reservoir of direct op kraan
– Fraai Italiaans design uit Milaan
– Behuizing in luxe gepolijst RVS of Mat Zwart
– Twee klassieke manometers voor boiler- en pompdruk
– Koperen leidingen
– Cool touch stoompijp en kokend watertap

Rocket-R60v-front

Rocket Appartamento

Deze opvolger van de Cellini Classic heeft een eigentijds design en past geheel in het rijtje thuis barista machines van Rocket espresso.

Het uiterlijk van de Rocket Appartamento is opvallend door gebruik van cirkels op zowel een witte als koperkleurige machine cover. De Rocket Appartamento beschikt over een HX-boiler en een kracthige vibratiepomp.

De Rocket Appartamento is een échte Italiaanse espressomachine met professionele prestaties door de warmtewisselaar voor direct koffie en stoom, plus een zwaar verchroomde Faema E61-zetgroep. Cool touch wanden voor stoom & kokend water. Fraai design en zeer degelijk gebouwd in volledig geborsteld RVS. In deze prijsklasse zijn deze features uniek voor een Italiaanse espressomachine. De beste horecakwaliteit voor thuis, met de lekkerste verse koffiesoorten.

Onderhoud voor Rocket Espresso Machines

Bij De Jong Koffie kunt u terecht voor onderhoud en reparatie aan uw Rocket espressomachine.