Gratis De Jong Koffie Mok bij koffiebonen

3 zakken koffiebonen + gratis De Jong Koffie mok.

Gratis De Jong Koffie Mok bij koffiebonen! Bij bestelling van 3 zakken of meer ontvangt u van ons een gratis koffiemok! OP=OP

De Jong Koffie

Met passie voor koffie staat de kwaliteit bij De Jong Koffie voorop! We hebben 3 heerlijke koffieblende samengesteld met de koffiebrander.

Klik hier om direct al onze koffiebonen te bekijken.

De Jong Koffiebonen aanbod:

De Jong Koffie – Espresso Intense:
De Espresso Intense. een volle smaak om je dag te boosten! De koffie bestaat uit 80% arabica bonen uit Brazilië, Honduras en Colombia. De overige 20% is de Indonesische Robusta. Door de verschillende koffiebonen uit deze landen samen te brengen hebben we een perfect gebalanceerde kop koffie weten te creëren. Voor degene die van een intense koffie of espresso houdt is dit de juiste keuze. Maar natuurlijk is deze koffie ook erg lekker in een cappuccino, juist omdat de rijke smaak van de koffie dan nog goed aanwezig is.

De Jong Koffie – Lungo Classic:
Voor degenen die de voorkeur geven aan een mildere koffie, biedt de Lungo Classic de perfecte balans. Deze blend is ideaal voor dagelijks genot, of je nu kiest voor een espresso, een standaard kopje koffie, een latte macchiato, of een cappuccino. Met zijn veelzijdige karakter en zachte smaakprofiel, staat de Lungo Classic garant voor een aangename koffie-ervaring op elk moment van de dag. Dit maakt het de ultieme keuze voor koffieliefhebbers die op zoek zijn naar een betrouwbaar, maar verfijnd kopje koffie dat zich aanpast aan hun wensen.

De Jong Koffie – Smooth Blend
Onze Smooth Blend is met zorg samengesteld uit Ugandese, Ethiopische en Braziliaanse Arabica bonen. Medium gebrand en, net als al onze bonen, trotse drager van het Rainforest Alliance keurmerk. Deze 100% Arabica mix laat de zoetheid van Uganda samensmelten met de fruitige, evenwichtige vibes van Ethiopië, gesteund door de stevige basis van Braziliaanse bonen. Het resultaat? Een zijdezachte koffie die gewoon lekker wegdrinkt. Perfect voor je dagelijkse koffiemoment, en een absolute ster in elke cappuccino waarbij je die subtiele smaken nog heerlijk proeft.

– De lekkerste koffiebonen voor thuis en op het werk van De Jong Koffie uit Soest:

Voor de ideale koffiebeleving, zowel thuis als op het werk, is De Jong Koffie uit Soest de uitgelezen keuze. Onze zorgvuldig geselecteerde koffiebonen zijn niet alleen van topkwaliteit, maar dragen ook het Rainforest Alliance keurmerk, wat onze toewijding aan duurzaamheid en steun aan de boerengemeenschappen onderstreept.

Gratis De Jong Koffie Mok bij koffiebonen!

Proefpakket 1 De Jong Koffie - Uganda - Ethiopië - colombia - Brazilië