JURA Ena 8 metropolitan black

999,00

Uitverkocht

JURA Ena 8 metropolitan black

Categorie Tags ,

Beschrijving

Compact
Deze nieuw ontwikkelde jura ena 8 metropolitan black is supercompact voor wat hij allemaal kan. Met een breedte van slechts 27 cm vindt hij overal wel een plekje, als er maar een wandcontactdoos in de buurt is. En er is zelf onder een keukenkastje voldoende ruimte in de hoogte om water en bonen bij te vullen. De hoogte van 32 cm biedt op de meeste keukenkastjes meer dan 20 cm bewegingsruimte.

Nieuw is ook écht nieuw
Geen update of 2e editie: de jura ena 8 metropolitan black is helemaal nieuw ontwikkeld. Wel is het een echte JURA in styling, beleving en techniek. Een toefje extra op design: het -optisch- buiten de machine geplaatste waterreservoir is een eyecatcher. De TFT display is ook nieuw en ziet er premium uit. Het meet een bescheiden 2,8” maar is op de toch al compacte machine niet te klein. Van boven is de machine kunstig afgewerkt met een verchroomd kunststof bonendeksel op het reservoir met een inhoud van 125 gram.

Nieuwe Vacuüm Clean Micro zetgroep
Al in andere toestellen zeer succesvol toegepast is de Vacuüm Clean techniek. Hierdoor krijg je geen rest- of spoelwater in je kopje en drink je dus altijd pure koffie. Of je moet er melk aan toevoegen: de Ena 8 kan alle producten met 1 druk op de knop maken. One Touch Cappuccino dus. Ben je meer een espressodrinker: geniet dan van het volle aroma dat je krijgt van het Pulse Extraction systeem (P.E.P. ). Dit systeem remt de doorstroom van water bij het bereiden van ristretto of espresso (tot max. 80 ml) waardoor het langer de tijd krijgt om de magie te laten plaatsvinden met vers gemalen koffie.

De JURA Ena 8 maakt 8 koffiespecialiteiten, warme melkschuim en heet water voor een snel kopje thee (uit een aparte uitloop maar niet doorgekookt) en is per direct te bestellen in 3 kleuren en een ‘Massive Aluminium’ variant. Die laatste is terecht aan de prijs want het produceren van de aluminium behuizing rondom is een kunstig an arbeidsintensief werkje. De aluminium versie behoort dan ook tot de exclusieve JURA Signature Line.

Extra informatie

Merk

Soort Machine

Volautomaat

Kleur

Doelgroep

Particulier

Serie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “JURA Ena 8 metropolitan black” te beoordelen